Osnovni cilj rada naših lekara i konsultanata je postizanje zdravlja i lepote Vaših zuba, uz predanost radu i poštovanje pravila struke.

Stomatološka ordinacija Dental M synergy pruža usluge iz oblasti bolesti zuba i endodoncije, stomatološke protetike, oralne hirurgije, parodontologije, ortodoncije i anti-aging medicine.

Svakom pacijentu pristupamo odgovorno i uz maksimalnu posvećenost, kako bi došli do najboljeg i najdugoročnijeg rešenja stomatoloških problema.

Kvalitet usluga konstantno unapređujemo praćenjem trendova i dostignuća u stomatologiji, edukacijom u zemlji i inostranstvu, i ulaganjem u savremene aparate i materijale.

Kontaktirajte nas i zakažite prvi pregled- nakon detaljne dijagnostike, dobićete savete, odgovore na Vaša pitanja i plan intervencija neophodnih za postizanje lepog i zdravog osmeha.
Potreban Vam je stomatolog u Baču?
Zašto mi?

Posvećenost pacijentu

Pacijent nam je uvek na prvom mestu. Uz ljubaznost osoblja, prijatan ambijent i bezbolan rad- Vaš strah od stomatologa će postati prošlost.

Moderna stomatologija

Zahvaljujući kontinuiranoj edukaciji naših doktora, i ulaganju u kvalitetne aparate i materijale- u mogućnosti smo da Vam ponudimo savremene usluge iz svih grana stomatologije.

Anestezija bez igle

Pored vrhunskih anestetika, zarad komfora pacijenata, obezbedili smo i Comfort-in: revolucionarni sistem za davanje anestezije bez igle.

Savremene metode lečenja kanala korena zuba

Mašinska obrada kanala Ni-Ti instrumentima i punjenje Thermafil tehnikom, uz aparate i potrošni materijal renomiranog proizvođača Dentsply.

Digitalni dizajn osmeha

Uz fotografisanje postojećeg stanja Vaših zuba, analizu lica i DSD (Digital Smile Design), u mogućnosti smo da Vam unapred prikažemo kakav će biti estetski ishod zubnih nadoknada, i isplaniramo intervencije koje su neophodne da bi postigli optimalne estetske rezultate.